Home » Lumea digitală » Câte camere are, de fapt, noul Huawei P40 Pro. Spulberă complet Iphone 11 Pro şi Samsung S20 la acest capitol

Câte camere are, de fapt, noul Huawei P40 Pro. Spulberă complet Iphone 11 Pro şi Samsung S20 la acest capitol

Câte camere are, de fapt, noul Huawei P40 Pro. Spulberă complet Iphone 11 Pro şi Samsung S20 la acest capitol
Publicat: 07.02.2020
Huawei promite lansarea a două modele de vârf din seria P40.

În ciuda disputelor legale pe care le are cu Guvernul SUA, Huawei pare a se află într-o perioadă bună, concretizată prin anunţurile legate de noile lansări. În viitorul apropiat, cel mai probabil prima jumătate a acestui an, urmează lansarea două modele de vârf: Huawei P40 şi Huawei P40 Pro; iar conform informaţiilor „scurse” din interior, camerele acestor două modele ar trebui să reprezinte o competiţie serioasă pentru iPhone 11 Pro şi Samsung galaxy S20 la acest capitol, notează Soya Cincau.

Sursele spun că modelele din seria Huawei P40 vor avea un design similar celor din seria Honor View 30 şi  vor veni cu un decupaj masiv pe partea din spate, în care camerele vor fi încadrate într-un dreptunghi şi poziţionate pe două rânduri.

Versiunea standard a seriei, Huawei va avea un design îndrăzneţ pentru compania chinezească şi va avea trei camere; totuşi apogeul va fi atins de versiunea Pro a seriei, care va avea un total de cinci camere. Sursele suţin că tehnologia folsoită pentru aceste camere a fost dezvoltată în parteneriat cu Leica; parteneriatul dintre cele două companii ducând la dezvoltarea camerelor şi senzorilor folosite pentru telefoane din seriile anterioare.

Sistemul de camere pe care Huawei îl foloseşte pentru modelul P40 Pro ar trebui să compenseze pentru lipsa accesului la serviciile Google. Astfel, sursele noficiale spun că acest telefon va avea cinci camere foto, din care una ar trebui să 3DToF, necesar calculării adâncimii. Aceleaşi surse spun că celelalte ar putea fi 20 MP ultrawide, 12  MP cu zoom de 5x, 64 MP şi o cameră pentru fotografie macro.

Citeşte şi:

Huawei P40 Lite va avea un design inspirat de modelul Nova 6 SE, conform fotografiilor neoficiale

Şapte noi modele Huawei primesc update la EMUI 10 cu Android 10

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase