Home » Lumea digitală » Facebook a lansat o aplicaţie experiment pentru hobby-uri

Facebook a lansat o aplicaţie experiment pentru hobby-uri

Facebook a lansat o aplicaţie experiment pentru hobby-uri
Publicat: 16.02.2020
Facebook a lansat Hobbi, o aplicaţie de distribuire de fotografii şi înregistrări video pentru documentarea proiectelor personale şi hobby-urilor, prin editare şi organizare, scrie techcrunch.com.

Deşi seamănă cu Pinterest, Hobbi nu este un simplu panou de idei, ci este concepută să ajute utilizatorii să îşi organizeze propriile proiecte în colecţii pe diferite teme, precum grădinărit, gastronomie, arte şi decoraţiuni etc. Ideea principală este aceea de a urmări progresele făcute de-a lungul timpului.

Aplicaţia nu are o componentă de reţea de socializare online, cu excepţia faptului că se pot crea înregistrări video care pot fi distribuite în grupul de prieteni, după ce proiectul este finalizat.

Hobbi este o aplicaţie simplă, cu tehnici de control şi editare limitate, potrivit techcrunch.com.

Aplicaţia a fost dezvoltată de NPE Team, o iniţiativă lansată anul trecut de Facebook, care are scopul să testeze idei noi pentru a obţine un feedback rapid din partea utilizatorilor de platforme social media. Înainte de Hobbi, NPE a lansat o aplicaţie mesagerie, Bump, una muzicală, Aux, şi un editor de meme-uri, Whale, la care între timp a renunţat, potrivit Mediafax.

Potrivit The Information, după anunţul lansării aplicaţiei Hobbi, preţul acţiunilor la Pinterest a scăzut, cu peste 4%.

Hobbi este disponibil, de joi, doar pe iOS, în SUA, Columbia, Belgia, Spania şi Ucraina.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase