Home » Lumea digitală » ”Dark mode” pentru WhatsApp pe Android şi iOS

”Dark mode” pentru WhatsApp pe Android şi iOS

”Dark mode” pentru WhatsApp pe Android şi iOS
Publicat: 05.03.2020
Aplicaţia actualizată este disponibilă în acest moment pe Google Play Store şi pe App Store-ul celor de la Apple.

După multe luni de testare, Facebook a lansat în sfârşit update-ul pentru aplicaţia de mobil WhatsApp care adaugă un mult aşteptat „Dark Mode”. Aplicaţia actualizată este disponibilă în acest moment pe Google Play Store şi pe App Store-ul celor de la Apple şi poate fi descărcată chiar acum, fără restricţii. De altfel, cei care au actualizările automate activate s-ar putea să aibă deja această versiune şi să poată activa noua funcţie imediat.

Noua versiune de WhatsApp nu adaugă multe alte noutăţi în afară de o interfaţă întunecată. Utilizatorii de dispozitive echipate cu sisteme de operare Android 10 şi iOS 13 vor beneficia de dark mode la nivelul sistemului de operare. Astfel, dacă telefonul este deja setat pe dark mode din Android sau iOS, aplicaţia va trece automat la interfaţa cu fundal negru fără a necesita intervenţie din partea utilizatorilor.

Cei care au Android 9 sau o versiune mai veche de iOS vor avea în schimb opţiunea de a modifica culoarea interfeţei din meniul de setări al aplicaţiei.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase