Home » Lumea digitală » Royole FlexPai, cel mai ieftin telefon pliabil lansat până acum

Royole FlexPai, cel mai ieftin telefon pliabil lansat până acum

Royole FlexPai, cel mai ieftin telefon pliabil lansat până acum
Publicat: 14.03.2020
Royole FlexPai pare exemplul perfect de produs făcut pe repede-înainte şi scos lansat în speranţa de a profita cât mai mult de pe urma cumpărătorilor slab informaţi.

În ciuda numelui extravagant, Royole FlexPai nu este un rival credibil pentru modele de top ca Samsung Galaxy Fold, produsul arătat prima dată la CES 2019 încercând doar să se caţere pe faima celui dintâi.

Livrat de o companie fondată în urmă cu şase ani, specializată pe dezvoltarea de ecrane pentru telefoane pliabile, FlexPai are scopul de a confirma credibilitatea companiei ca şi furnizor de ecrane pliabile. Însă atingerea scopului propus ar putea fi incomodată designul produsului finit, dacă acesta nu se arată a fi suficient de fiabil.

Prezentat oficial la 12 luni după prototipul expus la CES 2019, FlexPai pare că nu a atras atât de mult interes precum spera producătorul Royole, compania scăzând între timp preţul la mai puţin de 1000 dolari, la care se vor adăuga eventualele costuri de livrare şi taxte pe importuri extracomunitare.

Potrivit descrierii oficiale, Royole Flexpai vine motorizat de chipsetul Snapdragon 855, dispune de 6GB memorie RAM, 128GB spaţiu de stocare şi rulează versiunea Android 9.0. Doritorii cu buget ceva mai generos vor putea alege şi o variantă a telefonului cu 6GB RAM şi 256GB memorie internă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase