Home » Lumea digitală » Site-ul care îţi spune dacă ai destulă hârtie igienică pentru perioada de carantină

Site-ul care îţi spune dacă ai destulă hârtie igienică pentru perioada de carantină

Site-ul care îţi spune dacă ai destulă hârtie igienică pentru perioada de carantină
Publicat: 19.03.2020
În urma isteriei provocată de pandemia de COVID-19, oameni din toată lumea au fugit în magazine pentru a cumpăra toate cele necesare pentru a se izola în casă.

Dintre toate produsele pe care cetăţenii tuturor ţărilor din lume le-au cumpărat în această perioadă, hârtia igienică pare să fie cea mai populară, multe magazine rămânând fără stocuri. Pentru a mai calma puţin spiritele, dar şi cumva pentru a ironiza această situaţie, Ben Sassoon şi Sam Harris, listaţi drept autori pe pagina oficială, au dezvoltat site-ul howmuchtoiletpaper.com, unde poţi calcula câte zile îţi ajunge hârtia igienică pe care o ai în casă.

Site-ul „How much toilet paper?” este unul simplu, dar care oferă funcţionalitate avansată pentru cei care vor să calculeze cu exactitate fiecare pătrăţel de hârtie igienică. Pentru a calcula cât de mult îţi ajunge hârtia igienică pe care o ai, este de ajuns să introduci numărul de role pe care îl deţii şi câte vizite la baie faci în medie. Astfel, poţi afla rapid o estimare pentru o persoană pentru numărul de role disponibile.

Desigur, poţi intra şi în setările avansate, care te lasă să calculezi mai în detaliu. De exemplu, poţi seta numărul mediu de „ştergeri” pe care îl ai la fiecare vizită la toaletă sau numărul mediu de pătrăţele folosite pentru fiecare ştergere. 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase