Home » Lumea digitală » Galaxy Note9 are probleme cu ecranul după noul update software

Galaxy Note9 are probleme cu ecranul după noul update software

Galaxy Note9 are probleme cu ecranul după noul update software
Publicat: 09.04.2020
Actualizarea de securitate din luna martie crează probleme ecranelor de Note9, care afişează acum culorile eronat şi poate chiar să ducă la scăderea rezoluţiei.

Cel mai recent update pentru Galaxy Note9 a făcut exact opusul a ceea ce ar trebui să aducă software-ul nou. Se pare că actualizarea de securitate din luna martie, care teoretic nu modifică multe la nivelul sistemului de operare, introduce probleme cu ecranul dispozitivelor Note9, care afişează acum culorile eronat şi poate chiar să ducă la scăderea rezoluţiei. De asemenea, modul de luminozitate automată pare să introducă efecte nedorite pe ecran.

Utilizatorii de Galaxy Note9 au raportat probleme cu ecranul în special. Acestea afişează culori nesaturate, se încălzesc mai tare decât în mod normal şi scad automat rezoluţia din cauza supraîncălzirii. De asemenea, linii negre apar pe ecran atunci când foloseşti modul de luminozitate adaptabilă, iar o rezolvare simplă nu pare să fie disponibilă.

Utilizatorii au încercat să repornească dispozitivele sau să le întoarcă la setările din fabrică, dar această problemă pare să fie mai adâncă. Este posibil însă ca rezolvarea să nu vină pe cale software, întrucât pe forumurile oficiale, Samsung îndrumă anumiţi utilizatori să se adreseze celui mai apropiat service oficial pentru reparaţii hardware. Problema este că multe dintre centrele de service sunt închise în această perioadă din cauza pandemiei COVID-19.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase