Home » Lumea digitală » Colorado 300 GPS

Colorado 300 GPS

Colorado 300 GPS
Publicat: 14.01.2008
Pasionatii de “climbing”, cei care adora muntele, dar nu numai, au o noua arma secreta impotriva traseelor necunoscute. Un nou system, Colorado 300 GPS, prezinta lumea exact asa cum este, o harta a lumii, in relief, fiind prezentata, in detaliu, pe harta dispozitivului.

Colorado 300 GPS, prezentat de Garmin, este un sistem revolutionar, care functioneaza la fel de bine, atat pe uscat, cat si pe apa, fiind un ghid excelent si pentru soferi. Cu cinci profiluri personalizate, Colorado 300 GPS poate fi adaptat pentru atutoturisme, nave maritime, geocaching, fitness dar si recreere.
Colorado 300 GPS dispune de un ecran color, de 3 inch si se conecteaza perfect la alte dispozitive, interactionarea si schimbul de informatii fiind de asemenea unul dintre calitatile sale.

Astfel, daca vrei sa nu te pierzi pe munte sau pe mare, daca iti place sa faci trasee noi sau vrei sa ai un sistem GPS performant la bordul masinii tale, Colorado 300 GPS pare solutia perfecta, asta insa daca nu aveti nimic impotriva sa platiti pretul recomandat de 599 de euro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase