Home » Natură » Vânători din Florida au prins un aligator de dimensiuni URIAŞE. ”Este cel mai mare pe care l-am ucis vreodată în sălbăticie” – FOTO+ VIDEO

Vânători din Florida au prins un aligator de dimensiuni URIAŞE. ”Este cel mai mare pe care l-am ucis vreodată în sălbăticie” – FOTO+ VIDEO

Publicat: 08.04.2016
Un aligator enorm, de aproape 5 metri lungime, a fost văzut în apropiere de ferma Okeechobee din Florida

Recent, în timpul unei partide de vânătoare organizată, câţiva vânători au omorât gigantul care, potrivit localnicilor, ucidea vitele din gospodărie. Aligatorul a fost prins la Ferma Outwest, care a iniţiat un tip de afacere ce oferă pentru vânătoare aligatori dresaţi, mascuri şi curcani Osceola, precum şi servicii de taxidermie.

Proprietarul fermei Outwest,  Lee Lightsey, a afirmat că nu a măsurat crocodilul şi nu ştie exact dimensiunea creaturii.

Sursa foto: Facebook

Cu toate acestea, o postare făcută sâmbătă pe pagina de Facebook a Outwest Farm descrie animalul masiv ca măsură fiind ” cu doar puţin sub 5 metri” şi că acesta este „cel mai mare aligator pe care l-au ucis vreodată în sălbăticie”.

Sursa foto: Facebook

Tony Young, purtătorul de cuvânt al Comisiei de Conservare a Peştilor şi Faunei Sălbatice din Florida, a confirmat că aligatorul este într-adevăr real, dar oficialii încă nu au măsurat reptila. Young a adăugat că vânătorii sunt rareori exacţi în ce priveşte propriile măsurători.

Agenţiile locale de ştiri au raportat că Ferma Outwest suspectează că crocodilul s-ar fi apropiat pentru a lua masa la grajdurile cu bovine ale fermei. Lightsey afirmă că un ghid de vânătoare a găsit alături de imensul aligator, în ​​iaz, şi un cadavru, parţial dezintegrat, al unui rumegător, care poate fi o vacă sau un cerb.

În ceea ce priveşte rămăşiţele crocodilului gigant, Lightsey a declarat că un taxidermist va împăia reptila şi o va transforma într-o bijuterie a fermei pentru ca vânătorii să se poată bucura de ea. Carnea va fi vândută.

Sursa foto: Facebook

Lightsey a refuzat să dezvăluie numele vânătorului care a ucis crocodilul, dar a spus că îl va plăti cu „o mulţime de bani” pentru că a ucis monstrul de la Ferma Outwest.

„Tipul este extrem de încântat. Am fost şi eu acolo, dar nu el l-am omorât”, a declarat  Lee Lightsey.

Site-ul web al fermei a anunţat vânătorii despre următoarea ofertă, cei care vor prinde aligatori de toate dimensiunile de la 2 la 4 metri, vor fi remuneraţi cu o sumă de 10.000 de dolari pentru un pachet de vânătoare.

Sursa: Nola

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase