Home » Natură » O ”Godzilla” umanoidă, de dimensiunea unui adult, a fost filmată în largul coastelor Insulelor Galapagos – VIDEO

O ”Godzilla” umanoidă, de dimensiunea unui adult, a fost filmată în largul coastelor Insulelor Galapagos – VIDEO

Publicat: 14.04.2016
Această creatură subacvatică observată în Oceanul Pacific avea 1,82 m lungime.

Creatura marină a fost poreclită „Godzilla” pentru mişcările sale dezlănţuite şi dimensiunea impunătoare. În comparaţie cu alte creaturi subacvatice, şopârla maiestuoasă a fost suprinsă şi filmată extrem de clar în timp ce vâna pe fundul mării.

Se poate observa foarte clar cum îşi desfăşoară ritualul dinaintea mesei de prânz. Clipul video suprinde cum Godzila se ridică, izbitor de asemănător cu un om, la suprafaţă, după aer.

Apoi, se scufund[ iarăşi în apele cristaline pentru a continua vânătoarea. Îşi foloseşte coada lungă pentru a manevra şi a aluneca mai adânc în ocean.

Neîntreruptă fiind sesiunea de căutare a hranei, ea înoată direct către unul dintre scafandri care consemnează filmul fenomenal.

Videoclipul a fost înregistrat de către Steve Winkworth, la Cabo Marshall, un sit pentru scafandri din largul coastei de nord a insulei Isabela din Insulele Galapagos.

Clipul video a ajuns rapid viral la nivel mondial.

Iguanele marine, asemănătoare cu aceasta, au fost filmate în timp ce măncau alge. Acestea sunt capabile de scufundări până la 9-metri adâncime.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase