Home » Natură » Povestea câinelui care a aşteptat şase luni în faţa unui hotel pentru a fi adoptat de o stewardesă

Povestea câinelui care a aşteptat şase luni în faţa unui hotel pentru a fi adoptat de o stewardesă

Povestea câinelui care a aşteptat şase luni în faţa unui hotel pentru a fi adoptat de o stewardesă
Publicat: 21.08.2016
În momentul în care Rubio, un câine ce trăia pe străzi, a întâlnit-o pe Olivia Sievers, o stewardesă din Germania, a ştiut imediat că erau făcuţi unul pentru celălalt.

Din acel moment, Rubio a urmărit-o peste tot pe cea care avea să îi devină stăpână şi a aşteptat-o săptămâni întregi în faţa hotelului, în care se caza de obicei, până a convins-o să îl ia cu ea acasă în Germania, informează site-ul Reshareworthy.com.

În urmă cu şase luni, în timp ce se plimba prin Buenos Aires, Olivia l-a întâlnit pentru prima dată pe câinele pe care avea să îl adopte şi să îl numească Rubio, scrie Gândul.

O singură mângâiere a fost suficientă pentru patruped pentru a-şi dori să nu mai plece de lângă ea niciodată. A urmărit-o tot drumul până la hotel şi a aşteptat-o la intrare în fiecare noapte.

„L-am întâlnit pe Rubio în luna februarie, anul acesta, când mă aflam în Buenos Aires. Mă plimbam pe jos când l-am zărit. M-am oprit să mă joc cu el şi i-am luat nişte mâncare pentru câini. Era foarte fericit că cineva îi dăduse atenţie”, a povestit aceasta pentru Noticiero Trce.

La început, a încercat să facă în aşa fel încât Rubio să nu o urmărească. „Am încercat să îmi schimb traseul obişnuit pentru că nu doream să se ia după mine până la hotel, dar nu a fost posibil. Mereu mă aştepta şi venea după mine”, mai povesteşte aceasta.

Rubio îşi petrecea zilele aşteptând-o pe Olivia, pe covoraşul de la intrarea hotelului, până ce părăsea incinta clădirii. Chiar şi atunci când Olivia lipsea mai multe săptămâni, Rubio rămânea în acelaşi loc. Deşi Olivia îi găzise un cămin, în Buenos Aires, acesta a fugit şi s-a întors la hotel după ea. În cele din urmă, aceasta s-a decis să îl păstreze şi să îl ia cu ea în Germania, unde locuia de fapt. 

Rubio a câştigat nu numai un stăpân, ci şi doi fraţi cu care să se joace.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase