Home » Natură » O mângâiere a fost de ajuns. Dovada că un urs polar şi un câine ne pot da o lecţie de viaţă. VIDEO

O mângâiere a fost de ajuns. Dovada că un urs polar şi un câine ne pot da o lecţie de viaţă. VIDEO

O mângâiere a fost de ajuns. Dovada că un urs polar şi un câine ne pot da o lecţie de viaţă. VIDEO
Publicat: 18.11.2016
David de Muelles, ghid la "Northstar Tours" în Canada, a surprins, în timp ce se afla în oraşul Churchill, momentul în care un urs polar mângâia pe cap un câine eschimos.

Acesta a reuşit să înregistreze cu telefonul întreaga scenă şi a postat-o pe reţelele de socializare, unde s-a viralizat la scurt timp, potrivit ABC News.

David de Muelles a povestit, pentru ABC News today, că a surprins momentul incredibil pe 12 noiembrie, în timp ce făcea un tur cu autobuzul al zonei. Acesta a oprit autobuzul în momentul în care a zărit ursul.

„Marele alb părea că abia se trezise din somn şi s-a oprit în dreptul câinelui, apoi, foarte graţios, a început să îl mângâie pe cap de parcă ar fi fost un om. A fost incredibil să asist la aşa ceva, să văd cum un animal atât de puternic poate fi atât de blând cu un câine atât de mic, în condiţiile în care vorbim de un urs polar”, a afirmat David de Muelles.

Scena i-a emoţionat şi pe turiştii care se aflau în autobuz, unii chiar lăcrimând văzându-le pe cele două animale cum se comportau.

Sursa: Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase