Home » Natură » Record mondial înregistrat de un câine din Belgia

Record mondial înregistrat de un câine din Belgia

Publicat: 28.01.2017
Keon, un câine din Belgia, din rasa Ogar irlandez, a înregistrat un nou record mondial, având cea mai lungă coadă, care măsoară 76,8 centimetri în lungime. Keon este un câine extrem de prietenos, susţin stăpânii acestuia.

 Înainte de a omologa acest record, Keon a fost supus unui examen de către un medic veterinar, cel care a făcut şi măsurătorile de la baza până la vârful cozii, notează Rador

Keon este un nume irlandez, care în traducere înseamnă „razboinicul curajos”, dar stăpânul patrupedului, Ilse Loodts, susţine că acesta este un uriaş blând. Reprezentranţii Guinness World Records ‘l-au vizitat’ recent pe Keon şi pe familia acestuia, în Westerlo, o comună din regiunea Flandra din Belgia, pentru a-i prezenta exemplarului canin extraordinar un certificat oficial de omologare a recordului, deţinut pentru cea mai lungă coadă canină şi pentru a face o şedinţă foto pentru Guinness World Records 2017.

Amintim că Lizzy, o femelă, este cel mai înalt câine din lume, iar patrupedul Smurf deţine recordul mondial la cele mai multe trucuri efectuate de un câine într-un minut.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase