Home » Natură » O creatură ciudată a eşuat pe o plajă din Filipine. Ce era în realitate ”bestia” care i-a uimit pe localnici

O creatură ciudată a eşuat pe o plajă din Filipine. Ce era în realitate ”bestia” care i-a uimit pe localnici

Publicat: 25.02.2017
O creatură misterioasă a eşuat pe o plajă din Filipine. Localnicii uimiţi au luat cu asalt plaja din Cagdainao, Insulele Dinagat, pentru a privi ''bestia'' şi pentru a imortaliza momentul. ''Bestia'' ar fi eşuat pe plajă în urma unui cutremur recent.

Imaginile cu creatura ,,păroasă” au făcut înconjurul lumii, mai mulţi oameni şi-au exprimat opinia cu privire la originile monstrului.  Mulţi localnici au sugerat că bestia ar putea fi Appa, un personaj ficţional dintr-un serial pentru copii, informează Mail Online. 

Austin Blanch a scris într-o postare pe Twitter: ,,Cred că este Appa sau un Shizu mai mare. S-ar putea să mă înşel.” În timp ce un alt utilizator al reţelei spunea ,,Este creatura din The Neverending Story.”

John Paul Garcia a sugerat că ”bestia” este similară cu o creatură jumătate balenă, jumătate urs polar precum cea care a eşuat pe 25 octombrie 1924 în Margate, Africa de Sud. 

Sursa: Daily Mail

,,Globster? Jumătate balenă, jumătate urs polar?” se întreba John Paul Garcia. Globster este numele dat maselor organice neidentificate care eşuează pe malul oceanelor. 

”Bestia” are şase metri lungime, spun cercetătorii locali. Iar corpul balenei care cântăreşte aproximativ 2.000 de kilograme ar fi căpătat culoarea albă din cauza stadiului avansat de descompunere. Experţii cred că animalul ar fi murit acum două săptămâni, posibil în urma unei coliziuni cu o navă. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase