Home » Natură » O pisică reuşeşte să demonstreze că felinele au într-adevăr mai multe vieţi. Ce s-a întâmplat cu Bella e de necrezut

O pisică reuşeşte să demonstreze că felinele au într-adevăr mai multe vieţi. Ce s-a întâmplat cu Bella e de necrezut

O pisică reuşeşte să demonstreze că felinele au într-adevăr mai multe vieţi. Ce s-a întâmplat cu Bella e de necrezut
Publicat: 29.04.2017
Pisicile au, cu adevărat, nouă vieţi. Bella, o pisicuţă neagră de toată frumuseţea, a reuşit să scape cu viaţă după ce a căzut din maşina stăpânei sale, care se deplasa cu viteză pe autostradă.

Joanne Smith, în vârstă de 34 de ani, mergea către o înmormântare când a auzit un zgomot şi a observat ceva neagru în spatele maşinii sale. Însărcinată în şase luni, femeia a rămas şocată când a descoperit că misteriosul obiect era chiar pisicuţa sa, Bella. Joanne a tras pe dreapta şi a început să îi sune pe membrii familiei sale, pentru că doar ei o puteau ajuta să recupereze mogâldeaţa de doi ani. Ea a găsit în cele din urmă felina, care părea speriată şi mieuna necontenit, iar cu ajutorul fratelui său, care a ţinut la distanţă maşinile, animalul a ajuns la veterinari. Ingrijoraţi, aceştia au supus pisica unor analize cu raze X, dar au rămas fără cuvinte când au observat ca aceasta nu avea niciun ros rupt sau vreo leziune serioasă, scrie Gândul.

Bella avea doar o zgârietură la o labuţă din spate şi îşi pierduse gheruţele în încercarea ei disperată de a se prinde de maşină. ,,Tatăl prietenului meu a murit, aşa că am plecat către înmormântare. Autostrada era aglomerată, aşa că m-am dus în banda exterioară pentru a depăşi un camion. Cu colţul ochiului am observat că ceva cădea în spatele maşinii mele. Am crezut că era o pungă de plastic, dar apoi s-a tot rostogolit, iar în cele din urmă s-a ridicat în picioare. Mi-am dat seama că era o pisică. Brusc, am realizat că era pisica mea şi că ar fi trebuit să fie sub maşină. Am oprit şi am chemat câţiva membri ai familiei să mă ajute să o găsesc. Din fericire, era în apropiere, iar când am ajuns la ea tremura şi mieuna. Fratele meu a reuşit să oprească traficul, să o luăm şi să mergem cu ea la veterinar. Uimitor este că nu existau răni grave’’, a mărturisit Joanne, care locuieşte împreună cu soţul Robert şi cu fiul Jacob în Basildon.

,,Bella este o pisică norocoasă, care şi-a consumat definitiv una sau două dintre cele nouă vieţi”, a adaugat şi medicul care a tratat-o.

 

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase