Home » Natură » Caz şocant în Africa de Sud: localnicii trăiesc cu frică după ce o oaie a născut o creatură ”jumătate om jumătate animal” care ar fi ”fost trimisă de diavol” – FOTO

Caz şocant în Africa de Sud: localnicii trăiesc cu frică după ce o oaie a născut o creatură ”jumătate om jumătate animal” care ar fi ”fost trimisă de diavol” – FOTO

Publicat: 24.06.2017
Cei aproximativ 4.000 de rezidenţi şi fermieri ai Lady Frere din Africa de Sud au fost convinşi că vrăjitoria a adus la naşterea creaturii, susţinând că a ''fost trimisă de diavol''. Experţii însă afirmă că acest caz are de-a face cu o infecţie a oii în timpul gestaţiei şi, desigur, creatura nu are o „jumătate umană”.

Dr. Lubabalo Mrwebi a admis că, la prima vedere, mielul care a fost născut mort seamănă cu un om, dar nu are o parte umană, scrie Daily Mail.

„Nu este un om, dar fătul de miel a fost infectat cu Febra Văii Marelui Rift în primele faze ale gestaţiei. Merită menţionat că oaia are 28 de perechi de cromozomi, pe când oamenii au 23 de perechi, fapt care este important pentru spulberarea mitului conform căruia un ovul de oaie şi sperma umană pot duce la o formă de viaţă”.

Credit: Daily Mail

Aşadar, „mielul difrom prezintă semne care sunt în concordanţă cu o dezvoltare embrionară defectuoasă ca rezultat a unei infecţii virale”.

Doctorul mai adaugă faptul că perioada de gestaţie a oii este de cinci luni, ceea ce înseamnă că această creatură a fost concepută în decembrie sau ianuarie, timp în care ploile abundente au adus la apariţia unui număr mare de ţânţari şi musculiţe care sunt purtătoare de virusuri care cauzează Febra Văii Marelui Rift.

Credit: Daily Mail

„Circulaţia virusului în sângele mamei a intrat în uter şi în făt, în perioada în care se afla la o stare critică a dezvoltării”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cercetătorii au creat primul uter artificial. Acesta are potenţialul de a rezolva problema copiilor născuţi înainte de termen

Femeia care a ţinut un făt în pântec timp de 60 de ani

Ce se întâmplă cu organele din corpul unei femei gravide?

Cum supravieţuieşte fătul – „corpul străin” ce se dezvoltă în interiorul femeii?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase