Home » Natură » Muzeul Antipa organizează o expoziţie de fluturi tropicali vii

Muzeul Antipa organizează o expoziţie de fluturi tropicali vii

Muzeul Antipa organizează o expoziţie de fluturi tropicali vii
Publicat: 11.08.2017
Expoziţia de fluturi tropicali vii "Culorile prin aripi" poate fi vizitată la Muzeul Antipa până la data de 17 septembrie.

Expoziţia este găzduită în sera din grădina muzeului şi prezintă specii remarcabile de fluturi, printre care „Fluturele cap-de-bufniţă de bananier” (Caligo eurilochus), „Împăratul” (Morpho peleides) sau „Fluturele coada rândunicii de smarald” (Papilio palinurus), scire Mediafax.

Vizitatorii expoziţiei pot fi martorii unor momente unice, cum ar fi „naşterea” unor fluturi, asistând la momentul în care adulţii părăsesc învelişul nimfei şi îşi întind aripile pentru prima dată.

„Expoziţia «Culorile prin aripi» organizată de Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa oferă vizitatorilor noştri posibilitatea de a admira senzaţionalii fluturi tropicali originari din Asia, Africa sau America de Sud, de a le urmări zborul delicat sau de a le observa cu mare atenţie comportamentul! Prin această expoziţie avem şansa de a evada, chiar dacă pentru scurt timp, într-un paradis tropical, populat de numeroşi fluturi multicolori” – dr. Luis Ovidiu Popa, directorul general al Muzeului Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase