Home » Natură » Jumătate de milion de albine au fost ucise de doi copii din SUA

Jumătate de milion de albine au fost ucise de doi copii din SUA

Publicat: 23.01.2018
În perioada Crăciunului, doi vandali minori au distrus stupii a jumătate de milion de albine, ce au murit în cele din urmă din cauza temperaturilor extreme.

Cei 50 de stupi au fost distruşi şi fără protecţia acestora, albinele au îngheţat din cauza frigului. Conform Science Alert, vandalii au fost prinşi şi vor fi pedepsiţi pentru acţiunea lor. 

Băieţii, de 12 şi 13 ani, au fost arestaţi şi judecaţi pentru vandalizarea proprietăţii lui Justin şi Tori Engelhardt. ”Au dărâmat fiecare stup şi au omorât toate albinele,”  a declarat Justin Engelhardt. ”Au pătruns în adăpost, au luat tot echipamentul şi l-au aruncat în zăpadă,  distrugând ce au putut. Nu a fost nimic furat, totul a fost vandalizat sau distrus,” a adăugat el. 

Sursa: Wild Hill Honey/Facebook

Până în prezent, nu este clar motivul pentru care băieţii au recurs la acest gest. Cei doi nu au omorât doar o jumătate de milion de albine, dar au provocat şi pagube estimate între 50.000 şi 60.000 de dolari. Făptaşii ar putea fi fi închişi pentru 10 ani şi ar putea fi amendaţi cu până la 10.000 de dolari, însă având în vedere că infractorii sunt minori pedepasa va fi mult mai mică. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase