Home » Natură » Relaţiile ”amoroase” bizare dintre animale

Relaţiile ”amoroase” bizare dintre animale

Relaţiile ”amoroase” bizare dintre animale
Publicat: 09.04.2018
Desigur, dacă cineva s-ar gândi să se ia după alte animale când vine vorba de relaţiile intime, este puternic recomandabil să folosească şi prezervativul. Cele cinci cazuri expuse care sunt expuse mai jos vor întări această afirmaţie.

Viderele de mare

Masculul are mai multe partenere şi stă cu o femelă doar câteva zile, depinzând de fertilitatea femelei. În timpul actului, masculul ţine capul sau nasul femelei cu ajutorul fălcilor, de obicei lăsând cicatrice. Va da naştere unui singur pui şi îşi va îndeplini sarcinile parentale, în timp ce masculii merg la alte femele. Vidrele mai au obiceiul să violeze puii de focă până îi omoară, scrie Popular Science.

Homari

Femelele de homari aşteaptă la rând pentru activitatea cu oricare mascul dominant din regiune; dar femela trebuie să-l seducă pe acesta.

Păianjenii din familia Pisauridae

Poate un păianjen mascul care aduce o mică atenţie unei femele sună adorabil. Până când cei doi se împerechează, iar femela îl mănâncă pe mascul. Câteodată masculul vine cu un cadou fals sau mănâncă mica atenţie pe drum. Probabil de aceea femela îl mănâncă pe el.

Păsările grădinar

Aceste păsări sunt cunoscute pentru că ridică mici construcţii de forma unor bolte pentru a atrage femele. Masculii decorează arcada cu lucruri strălucitoare şi încearcă să-şi „vândă” marfa cât de bine pot.

Girafele

Girafele au o viaţă sexuală teribilă. Nu se împerechează des şi de obicei masculii urmăresc femelele un timp îndelungat, iar actul în sine durează câteva secunde. De asemenea, de obicei, masculii sunt bătrâni, iar femelele tinere.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Această specie bizară a supravieţuit fără sex timp de 18 milioane de ani

Descoperire bizară: un animal îşi abandonează penisul după sex, iar apoi îi creşte altul!

Un nou caz de împerechere între un cerb şi un macac a fost observat în natură. Specialiştii au o explicaţie pentru comportamentul straniu

Mamiferele marine folosesc organe genitale extrem de ciudate pentru a copula, dar recent, cercetătorii au observat cât de bizar este un act sexual

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase