Home » Natură » Unul dintre cei mai periculoşi păianjeni din lume şi alte 7.000 de vietăţi au fost furate dintr-un muzeu

Unul dintre cei mai periculoşi păianjeni din lume şi alte 7.000 de vietăţi au fost furate dintr-un muzeu

Unul dintre cei mai periculoşi păianjeni din lume şi alte 7.000 de vietăţi au fost furate dintr-un muzeu
Publicat: 08.09.2018
Unul dintre cei mai periculoşi păianjeni din lume şi alte sute de insecte şi reptile au fost furate din Insectarium and Butterfly Pavilion, Philadelphia.

Camerele de supraveghere au suprins câteva persoane ce părăseau muzeul, pe 22 august, cu 80-90% din colecţie în recipiente din plastic. Conform Science Alert, poliţia din Philadelphia crede că daunele se ridică la 40.000 de dolari, iar principalii suspecţi sunt foşti angajaţi care intenţionează să vândă cele 7.000 de animale. Deşi au fost chestionaţi trei dintre suspecţi, până acum nu a fost arestată nicio persoană. 

Dr. John Cambridge, directorul executiv al insectarului, a afirmat că „cineva a descoperit o modalitate prin care să extragă din muzeu insectele”. Deşi unele dintre animale au fost returnate, multe dintre ele încă lipsesc, inclusiv unele dintre cele mai veninoase insecte, precum păianjenul de nisip cu şase ochi. 

Cazurile în care acest tip de păianjen a muşcat o persoană sunt rare, dar a fost dovedit faptul că pot provoca leziuni dermonecrotice. Astfel de leziuni necesită amputare imediată în cazuri grave. De asemenea, în cazul iepurilor, muşcătura păianjenului s-a doveit letală. Păianjenul este originar din Africa de Sud, America de Sud şi Centrală. 

Vă reocmandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase