Home » Natură » Descoperire extraordinară făcută de o fetiţă pe o plajă. Are milioane de ani

Descoperire extraordinară făcută de o fetiţă pe o plajă. Are milioane de ani

Publicat: 28.04.2019
O elevă de gimnaziu a făcut o descoperire extraordinară în timp ce se afla pe o plajă din statul american Carolina de Nord.

Pentru mulţi copii, vacanţa de Paşte reprezintă un bun prilej de relaxare şi distracţie la plajă şi iarbă verde, fiind perioada în care se temperaturile cresc în fiecare zi, potrivit Gândul.

Avery Fauth se afla pe o plajă din North Topsail când a descoperit un dinte de megalodon, cel mai mare rechin care a existat vreodată. Animalul a dispărut acum câteva milioane de ani.

„Mă uitam în jur când am văzut ceva îngropat în nisip. L-am descoperit şi nu se mai termina şi era acest dinte mare”, a declarat fetiţa pentru postul local de televiziune WECT News 6.

Dinte fosilizat de megalodon / Credit foto: Pixabay

Fauth şi familia ei caută dinţi de rechin de fiecare dată când sunt pe plajă. Tatăl elevei face acest lucru de 25 de ani şi le-a transmis pasiunea celor trei fiice. „Am fost foarte surprins [când a descoperit unul]. Caut de 25 de ani şi nu am găsit nimic”, a declarat tatăl fetiţei.

Avery Fauth plănuieşte să ţină o lecţie în faţa clasei sale din Raleigh în care să vorbească despre descoperirea făcută şi despre megalodon. Nu va lua, însă, dintele cu ea la şcoală, deoarece este prea valoros. Acesta va sta într-o „cutie specială” acasă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase