Home » Natură » În faţa ploii, gorilele de la o grădină zoologică au adoptat un comportament uman – VIDEO

În faţa ploii, gorilele de la o grădină zoologică au adoptat un comportament uman – VIDEO

În faţa ploii, gorilele de la o grădină zoologică au adoptat un comportament uman – VIDEO
Publicat: 14.05.2019
Un video postat de către o grădină zoologică din Carolina de Sud şi care a devenit viral prezintă un grup de gorile care încearcă să se adăpostească în faţa ploii.

Filmuleţul devenit viral pe reţelele de socializare arată un grup de gorile care par să se comporte într-un fel asemănător cu oamenii atunci când încearcă să se adăpostească de ploaie, notează Fox News.

„Gorilele sunt nişte creaturi magnifice, pline de graţie şi frumuseţe… mai puţin atunci când plouă”, afirmă Brooke Hunsinger, îngrijitor de animale al grădinii zoologice din Riverbanks, Carolina de Sud, la videoclipul postat pe o reţea de socializare.

Clipul prezintă femele ale grădinii zoologice şi un mascul cum se adăpostesc de ploaie. Masculul, numit Cenzoo, aşteaptă ca două femele, Macy şi Kazi, împreună cu puii lor, să se adăpostească de ploaie.

Reprezentanţii grădinii zoologice au declarat că deşi în viaţa de zi cu zi existenţa gorilelor este controlată de ierarhia din cadrul grupului, în acest caz, aceasta a nu a contat, primând eforturile de a se feri de umezeală.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase