Home » Natură » O nouă specie de de păianjen săritor, denumită după Karl Lagerfeld

O nouă specie de de păianjen săritor, denumită după Karl Lagerfeld

O nouă specie de de păianjen săritor, denumită după Karl Lagerfeld
Publicat: 04.07.2019
Numele regretatului designer german Karl Lagerfeld a fost dat unei noi specii de păianjen săritor, alb-negru, descoperit în Australia, potrivit bfmtv.com, citat de Mediafax.

Numele regretatului designer german Karl Lagerfeld a fost dat unei noi specii de păianjen săritor, alb-negru, descoperit în Australia, potrivit bfmtv.com. 

Jotus karllagerfeldi a fost descoperit de arahnologii Barbara Baehr, Danilo Harms şi Joseph Schubert, de la Universitatea Monash din Australia.

„Jotus karllagerfeldi este un păianjen alb-negru. Privindu-l, ne-am gândit imediat la Karl Lagerfeld şi la aspectul său fizic. Ochii lui mari ne aduc aminte de ochelarii de soare (ai designerului, n.r.). Picioarele sale albe şi negre ne amintesc de gulerele apretate purtate de Lagerfeld”, a declarat Danilo Harms, pentru cotidianul britanic The Guardian.

Barbara Baehr, Danilo Harms şi Joseph Schubert au identificat cinci specii noi de păianjeni săritori.

Karl Lagerfeld a murit pe 19 februarie, la vârsta de 85 de ani, din cauza unui cancer pancreatic. Germanul Karl Lagerfeld este considerat unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A fost director de creaţie al casei Chanel din 1983 până la moartea sa, precum şi al casei Fendi şi al brandului Lagerfeld.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase