Home » Natură » Mănâncă sau vei fi mâncat. Un crocodil a fost înghiţit complet de un piton, iar un fotograf a surprins momentul

Mănâncă sau vei fi mâncat. Un crocodil a fost înghiţit complet de un piton, iar un fotograf a surprins momentul

Publicat: 13.07.2019
Într-o serie de fotografii ajunse virale putem vedea cum un piton înghite un crocodil întreg.

Un  piton care înghite un crocodil pare a fi deznodământul unui film de acţiune de la Hollywood, totuşi, o serie de fotografii postate de către GG Wildlife Inc. ne arată că asta e o situaţie cât se poate de reală.

În aceste fotografii, un piton din specia Liasis olivaceus devorează un crocodil de apă dulce din specia Crocodylus johnstoni. Imaginile „ospăţului” au fost realizate în apropierea Muntelui Isa, din Queensland, Australia, notează Live Science.

Capacitate pitonilor de a consuma animale mult mai mari decât ei este binecunoscută, de la căprioare, la porci spinoşi sau chiar alţi pitoni şi, în cazuri foarte rare, chiar şi oameni. 

Credit foto: GG Wildlife Rescue Inc.

Pitonul care a fost surpins face parte dintr-o specie originară Australiei şi poate fi găsită doar pe acel continent. Oamenii de ştiinţă explică că pitonii şi crocodilii se află în competiţie şi că, plecând de la un caz asemănător, ingerarea ar fi putut dura aproximativ 5 ore.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase