Home » Natură » Metoda neobişnuită prin care un bărbat a salvat trei pisoi de la îngheţ

Metoda neobişnuită prin care un bărbat a salvat trei pisoi de la îngheţ

Metoda neobişnuită prin care un bărbat a salvat trei pisoi de la îngheţ
Publicat: 28.01.2020
Trei pisoi abandonaţi, în pericol să îngheţe în zăpadă pe fondul temperaturilor scăzute din Canada, au fost salvaţi de o persoană care a turnat cafea pe ei arată o înregistrare video publicată de platforma BBC

În ultimele zile, vestul Canadei s-a confruntat cu un val de temperaturi extrem de scăzute. Un bărbat care se afla în drum spre servici în Valea Drayton, din Alberta, a descoperit trei pisoi abandonaţi în zăpadă. Imaginile înregistrate îl surprind pe Kendall Diwisch în timp ce toarnă cafea peste cele trei animale pentru a le salva viaţa.

“Azi i-am găsit pe ăştia trei băieţi pe unul din drumurile spre muncă. Cel mai probabil i-a aruncat cineva. Bieţii de ei erau îngheţaţi aşa că mă gândesc eu că au stat afară peste noapte”, explică bărbatul, potrivit Mediafax.

În videoclip se aude vocea lui Diwisch în timp ce se apropie de pisoii din zăpadă: “Ia uite la mititeii aceştia. E în regulă, gata. Aţi îngheţat sloi. Aţi fost aici toată noaptea?”.

Una dintre pisici e în stare să se mişte dar celelalte au cozile prinse în zăpada îngheţată. Bărbatul toarnă cafea caldă pe ele şi reuşeşte să le elibereze.

Diwisch a povestit că a dus pisicile acasă şi le-a hrănit încercând să le găsească stăpâni.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase