Home » Natură » Cum îşi învaţă un elefant din Thailanda puiul să fure mâncare din maşini – VIDEO

Cum îşi învaţă un elefant din Thailanda puiul să fure mâncare din maşini – VIDEO

Cum îşi învaţă un elefant din Thailanda puiul să fure mâncare din maşini – VIDEO
Publicat: 01.03.2020
Un elefant sălbatic a oprit traficul pe o şosea din Thailanda. Aparent, acesta încerca să îşi înveţe puiul să fure mâncare din maşinile oprite pe şosea.

Publicaţia britanică Mail Online a postat un videoclip în care se poate vedea cum elefantul fură câţiva saci cu sare dintr-o camionetă şi apoi îi abandonează pe şosea.

Amnouy Artchula, angajată a sanctuarului Khao Ang Rue Nai, un parc naţional care găzduieşte sute de elefanţi sălbatici, a filmat momentele. Potrivit acesteia, elefantul adult îşi învăţa puiul să fure mâncare din maşinile care treceau pe şosea, potrivit Mediafax.

„Elefanţii ştiu foarte bine cum să oprească maşinile, pentru a face rost de mâncare. În acest caz, elefantul mai în vârstă îi arăta celui mai mic cum să ia hrană din maşini. Era probabil puiul lui sau un exemplar mai tânăr din turmă”, a spus aceasta.

„Animalele sunt drăguţe cu oamenii, dacă oamenii se poartă frumos cu ele. De aceea le cerem şoferilor să nu îi rănească, trebuie să convieţuim în pace”, a mai spus angajata parcului.

În Thailanda trăiesc 3.000 – 4.000 de elefanţi, iar aproximativ jumătate dintre ei sunt în parcuri naţionale.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase