Home » Natură » O pumă a atacat o femeie, ajutor de şerif, în SUA

O pumă a atacat o femeie, ajutor de şerif, în SUA

O pumă a atacat o femeie, ajutor de şerif, în SUA
Publicat: 15.03.2020
O femeie, ajutor de şerif care încerca să prindă, împreună cu colegii, o pumă într-un cartier din Loveland, statul american Colorado, a fost atacată de felină, potrivit CNN.

Femeia a fost salvată de colegii ei de la Larimer County Sheriff’s Office, care au înlăturat animalul de pe ea. Ulterior, felina a fost urmărită într-o curte din apropiere şi împuşcată de un angajat al Colorado Parks & Wildlife. Înainte, puma mai atacase o persoană. Ambele victime au suferit răni uşoare.

Atacurile acestor animale asupra oamenilor au devenit mai dese în ultimii ani în Colorado, pe măsură ce oamenii au intrat în habitatul lor. Anul trecut, un bărbat care alerga în aer liber a ucis un pui de pumă care l-a atacat.

Tot în 2019, o mamă din Canada a reuşit să îşi salveze de la moarte băiatul de 7 ani după ce acesta a fost atacat, în curtea din spatele casei, de o pumă. Femeia a atacat felina şi i-a descleştat fălcile.

O pumă mascul adult măsoară între 1,8 şi 2,4 metri şi are o greutate între 45 – 81 kg. Acestea sunt animale timide care evită de obicei oamenii, potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase