Home » Oferte turistice » Croaziera pe Amazon

Croaziera pe Amazon

11.21.2008
Croaziera pe Amazon
Daca vreti sa patrundeti in jungla Amazonului, la bordul unui vas ce ofera confortul unui hotel de 5 stele, alegeti o croaziera Iberostar. Va puteti aventura pe traseele din jungla sau daca preferati puteti admira peisajul exotic de la bordul navei unde aveti la dispozitie piscina, jacuzzi, sala de fitness, restaurante si multe altele. Puteti participa la petrceri tematice, concerte live, lectii de dans, sau discutii pe teme ecologice despre fauna si flora locala. Este important sa stiti ca la bordul Iberostar nu pot urca pasageri sub 15 ani.

Imbarcare din: 
Hotel Tropical/Manaus/Brazilia
Destinatie: 
Hotel Tropical/Manaus/Brazilia
Durata croaziera: 
4 zile

Descriere:

Ziua premergatoare imbarcarii
Zbor de Rio de Janeiro la Manaus. Transfer la hotel Tropical sau similar, cazare.

Ziua 1
Plecare de pe debarcaderul Hotel Tropical la orele 14,30.
Prezentarea echipajului, al traseului si al facilitatilor, bautura de intampinare.
Navigare pe langa orasaul Manau catre regiunea Xiborena.
Calatorie cu canoea in mici golfulete pentru a observa viata de pe teritoriile inundate. Din aceasta calatorie se revine dupa asfintit, pentru a se putea observa viata nocturna, inclusiv crocodili.
Navigare in amonte spre lacul Janauaca, servindu-se cina.

Ziua 2
Dupa micul dejun plimbare prin padure insotiti de un ghid specialist. Veti vizita o familie de Cabloco, descendenti din vechi triburi locale. Sunt oameni simpli, a caror viata depinde de padure si fluviu. Masa de pranz pe vas. Navigare spre Anavilhanas, cel mai mare arhipelag din lume situat in apa dulce.
Dupa cina se va pleca intr-o scurta excrsie pentru a observa broaste, serpi, caimani.

Ziua 3
Se va vizita satul Novo Airao. Masa de pranz pe vas. Navigare spre Praia Grande. O plimbare cu canoia pe Lacul Acajituba. Puteti incerca sa prindeti pesti piranhas cu mana!
Dupa cina, puteti pleca intr-o plimbare de noapte pentru a observa animale si reptile. Navigare spre Lacul Janauary.

Ziua 4
La rasaritul soarelui veti pleca in canoie in Parcul January (9000 ha)unul din importantele ecosisteme din zona.
Intoarcere pe clipper pentru micul dejun pe vas. Navigare spre “Intalnirea Apelor, confluenta dintre raurile Negro si Solimoes. Confluenta celor 2 rauri este un spectacol natural extraordinary.
Navigare spre Manaus. Debarcare la orele 11,30. Transfer la aeroport sau la hotel, in functie de optiunea fiecarui turist.
Sfarsitul seriviilor de croaziera.

Nota oferta:
Pretul include: transfer aeroport/hotel/aeroport Manaus Cazare 3 nopti pe vas Mic dejun, pranz si cina fara bauturi alcoolice si nealcoolice Clipper traditional Clipper Traditional Amazon Capacitate 16 persoane si 6 membrii ai echipajului 8 cabine duble cu aer conditionat si toaleta Salon pentru servirea mesei, bar, bibleoteca Punte cu vedere panoramica la 360 de grade. Clipper Premium Capacitate 32 persoane si 11 membrii ai echipajului 16 cabine cu toaleta si dus cu apa fierbinte, aer conditionat si seif Punte pentru observatie cu vedere panoramica la 360 de grade, salon pentru servirea mesei Puntea pentru petrecerea timpului liber este dotata cu aer conditionat, sala de lectura cu biblioteca si facilitati video, bar.

Pentru mai multe detalii despre oferta Croaziera pe Amazon accesati portalul www.infoturism.ro