Home » Oferte turistice » DESCOPERA PANAMA & COSTA RICA

DESCOPERA PANAMA & COSTA RICA

Publicat: 23.06.2009
O tara exotica mai putin cunoscuta, Panama este o destinatie de vacanta perfecta pentru iubitorii eco-turismului, oferind oportunitatea de a admira peisaje spectaculoase si diverse, de a asculta muzica naturii de la sunetele exotice ale junglei la linistea desertului sau la simfonia valurilor de pe cele doua tarmuri la Marea Caraibelor si la Oceanul Pacific. Aflata intre Nicaragua si Panama, cu o clima blanda pe tot parcursul anului, Costa Rica are o locatie geografica strategica, servind si ca punte biologica intre America de Nord si America de Sud. In cei 51.000 de km2 se gaseste 5% din biodiversitatea mondiala, motiv pentru care tara a adoptat masuri de protectie si pastrare a resurselor naturale.

ITINERAR
Ziua 1: sosire in PANAMA CITY: Asistenta si apoi transfer privat la hotel.
Ziua 2-4: FARALLON BEACH (AI): Veti petrece zile relaxante bucurandu-va de soare si plajele cu nisip alb fin.
Ziua 5: FARALLON BEACH – PANAMA CITY (B): In jurul pranzului vi se asigura transfer privat in Panama City. Restul zilei este libera pentru a explora pe cont propriu orasul.
Ziua 6: PANAMA CITY (B): Tur privat de oras Panama City. Veti vizita principalele atractii precum Catedrala Metropolitana, Muzeul Canalului Panama, Bolivar Plaza, Palatul Prezidential, Summit Biological Garden sau Soberanía National Park. Apoi veti vizita Canalul Panama un adevarat element de jonctiune a doua oceane si separand totodata continentele.
Ziua 7: PANAMA CITY – SAN JOSE (B): Transfer la aeroport, zbor catre San Jose si transfer la hotel in San Jose.
Ziua 8: SAN JOSE – POAS – LA PAZ – SAN JOSE (B, L): Dimineata veti pleca intr-un tur care va va permite sa simtiti adevarata esenta a ceea ce inseamna Costa Rica. Va veti opri la o plantatie de cafea unde veti invata despre cum este culeasa, decojita, uscata si apoi prajita cafeaua costaricana. Urmatoarea oprire va fi la Vulcanul Poás, unul din cei noua vulcani activi din cei peste 120 din Costa Rica. Veti vizita apoi Gradinile cascadelor La Paz. Ghidul va va conduce la observatorul fluturilor, apoi in gradina pasarilor colibri.
Ziua 9: SAN JOSE – TORTUGUERO (B, L, D): Veti porni in acest tur cu autocarul catre Tortuguero. La docurile Matina va veti imbarca pe un vas special creat pentru navigarea pe canalele deltei si veti porni catre Tortuguero. In Pueblo Tortuguero aflat de cealalta parte a canalului veti vizita Centrul de conservare apoi celebra plaja Tortuguero aflata la Marea Caraibelor cu o lungime de 22 de mile unde in luna octombrie se estimeaza ca 3000-3500 de mici testoase incearca sa ajunga in mare.
Ziua 10: TORTUGUERO – ARENAL (B): Astazi va veti trezi dis de dimineata pentru a avea sansa unui early morning boat safari. Este o experienta unica iar barca va va purta pe canale inguste pentru a admira foarte multe specii de pasari, caimani, crocodili, iguana, maimute, lenesi si, bineinteles, decorul spectaculos. La pranz vi se va asigura transferul catre Arenal.
Ziua 11: ARENAL (B, D): Dimineata va propunem un tur la podurile suspendate Arenal, unul din cele mai indraznete proiecte de mediu din America Centrala. Podurile suspendate va vor purta la inaltimea coroanelor copacilor in inima padurii tropicale. Dupa amiaza veti porni intr-un tur privat in jurul vulcanului si la izvoarele termale Tabacon. Aici veti avea ceva timp pentru a va relaxa in piscinele exterioare cu ape termale, una din atractiile cele mai importante ale regiunii.
Ziua 12: ARENAL – MONTEVERDE (B): Dimineata veti porni pe una din cele mai spectaculoase rute mai intai cu microbuzul catre Arenal Lake Dam, apoi cu barca pe lacul Arenal catre Rio Chiquito un orasel aflat pe celalalt tarm. De la Rio Chiquito veti continua cu microbuzul pana in Monteverde. Toata dupa amiaza o aveti la dispozitie pentru a explora padurea tropicala.
Ziua 13: MONTEVERDE (B): Tur privat in rezervatia naturala Monteverde insotiti de un ghid naturalist.
Ziua 14: MONTEVERDE – MANUEL ANTONIO (B): Excursie la Manuel Antonio National Park, o zona spectaculoasa unde padurea tropicala se imbina in mod armonios cu plajele cu nisip fin scaldate de  ape limpezi si cristaline.
Ziua 15: MANUEL ANTONIO (B): Ziua de astazi  o aveti la dispozitie pentru relaxare si odihna fie in piscina hotelului sau pe plaja.
Ziua 16: MANUEL ANTONIO – SAN JOSE (B): Dimineata veti pleca catre San Jose. Va veti opri la Carara Biological Reserve pentru un spectaculos jungle crocodile safari care va dura 2 ore. Este un tur adventure care va va purta pe raul Grande de Tarcoles pana in inima teritoriului crocodililor. Veti ajunge la aeroportul din San Jose in jurul orei 14:00 pentru a va imbarca in zborul catre casa.
Ziua 17 sosire in Bucuresti (B).

LEGENDA: B – mic dejun; L – pranz; D – cina; AI – mese in regim All Inclusive;

CAZARE: Farallon Beach: Playa Blanca Hotel & Resort 4*; Panama City: Riande Continental 4*; San Jose: Ramada Plaza Herradura 4* Tortuguero: Mawamba Lodge 3*; Arenal: Arenal Paraiso 3*; Monteverde: Trapp Family Lodge 3* superior Manuel Antonio: Parador Hotel 5*.

SERVICII INCLUSE: Biletul de avion pentru zborul international: Bucuresti-Panama City-Bucuresti; Biletul de avion pentru zboruri locale: Panama City-San Jose-Panama City; Taxele de aeroport pentru zborurile internationale si locale; Cazare 15 nopti la hotelurile mentionate; Mesele mentionate; Toate transferurile si tururile mentionate; Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate; Serviciu de urgente telefonice 24/7; Brosuri personalizate in limba romana; Consultanta medicala pentru calatorie.

SERVICII SUPLIMENTARE: Taxele de plecare de pe aeroport pentru zboruri internationale: aprox. 30 Euro/persoana (se achita local); Excursiile optionale; Mesele nespecificate in program; Asigurarea medicala.

TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE: Servicii Panama si Costa Rica – 2290 Euro; Zboruri  internationale si locale conform orarului (taxe incluse) – 1240 Euro. TOTAL TARIF/PERSOANA cazare in camera dubla: 3530 Euro.

PERIOADA: iulie – august 2009

ETURIA
tel/fax:     +40.233.22.88.48;    +40.233.22.88.49 e-mail:     [email protected]
www.eturia.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm