Home » Oferte turistice » CIRCUIT DESCOPERA PATAGONIA

CIRCUIT DESCOPERA PATAGONIA

Publicat: 23.06.2009
Aceasta calatorie va va purta prin una dintre cele mai captivante tari din America de Sud, Argentina, tara celor sase continente cum este denumita datorita diversitatii naturale si culturale. Veti descoperi Buenos Aires, orasul tangoului care te va fascina cu bulevarde largi si cu arhitectura deosebita a cladirilor sale, Delta Tigre o lume exotica fascinanta sau Ushuaia, orasul de la capatul lumii. Veti putea degusta celebrele vinuri Argentiniene si friptura de vita cea mai buna din lume, veti putea admira enormele colonii de pinguini, morse si elefanti de mare in Peninsula Valdes, si va veti bucura de o vizita la El Calafate, una dintre cele mai importante atractii ale Argentinei, in care veti face o plimbare cu barca pe Lacul Argentina pana la Ghetarul Uppsala, si va veti plimba cu trenul pe deasupra norilor la o altitudine de peste 4200 m.

Veti descoperi apoi Chile, tara contrastelor geografice, ce se intinde pe o lungime ce masoara de 10 de ori latimea ei, iar pe teritoriul sau vei intalni aproape toate tipurile de clima incepand cu cea tropicala si terminand cu cea polara. Veti explora peisajele unice din unul din cele mai frumoase parcuri nationale ale Americii de Sud, Torres del Paine celebru pentru gheizerele, cascadele si ghetarii sai, vei vizita cel mai sudic oras din Chile, Punta Arenas si vei incheia excursia in capitala Santiago de Chile un oras modern de unde vei putea explora imprejurimile si nu in ultimul rand vei degusta faimoasele vinuri chiliene celebre in intreaga lume.

Pregatiti-va pentru o experienta memorabila, in care veti putea calatori printre peisaje contrastante de la orase impresionante la pampas, munti stancosi, lacuri, cascade si ghetari toate acestea intr-un circuit de vis desenat de Eturia.

Ziua 1: BUENOS AIRES: Asistenta la aeroport si transfer privat la hotel.
Ziua 2: BUENOS AIRES (B): Tur al orasului, descoperind cele mai importante atractii ale sale: Plaza del Mayo cu Casa Rosada, mormantul generalului Jose de San Martin, cartierul San Telmo, cartierul La Boca cu stadionul lui Boca Juniors, cartierul Recoleta si mormantul Evitei Peron, Teatrul Colon, Avenida de Mayo, Avenida 9 de Julio, cafe Tortoni, cartierul Palermo, Port Madeira.
Ziua 3: BUENOS AIRES – PUERTO MADRYN (B): Transfer privat hotel-aeroport in Buenos Aires, zbor Buenos Aires – Trelew si transfer la hotel in Puerto Madryn. Restul zilei este liber.
Ziua 4: PUERTO MADRYN – PENINSULA VALDEZ (B): Dupa micul dejun veti porni intr-o excursie de o zi catre faimoasa peninsula Valdes, una dintre cele mai deosebite rezervatii naturale care ofera protectie foarte multor specii de animale pe cale de disparitie. Aici veti vizita Rezervatia Naturala Punta Norte si Punta Caleta, habitatul elefantilor de apoi veti continua excursia in Puerto Pirámide, unde veti admira o comunitate de lei de mare.
Ziua 5: PUERTO MADRYN – PUNTA TOMBO (B): Excursie de o zi la Punta Tombo cea mai importanta colonie de pinguini Magellan din Patagonia. Una dintre cele mai importante trasaturi a acestei rezervatii este faptul ca te poti plimba printre pinguini, sa ii urmaresti si sa le inveti obiceiurile, poti vedea cum isi hranesc puii, ritualurile de imperechere, luptele pentru apararea teritoriilor sau cum isi construiesc cuiburile.
Ziua 6: PUERTO MADRYN – USHUAIA (B): Transfer la aeroport si zbor spre Ushuaia.
Ziua 7: USHUAIA (B): Dimineata veti pleca catre Parcul National Tierra del Fuego unde veti putea admira unicele sale lacuri si lagune. Veti putea alege sa faceti o plimbare cu „El Tren del Fin del Mundo” (Trenul de la capatul Pamantului), un tren cu aburi ce va va duce prin Parcul National Tierra del Fuego. Dupa amiaza veti face o excursie cu catamaranul pe Canalul Beagle care va va duce pe langa Insula Lobos, unde veti putea admira lei de mare si pasarile specifice insulei, albatrosi, cormorani si pescarusi.
Ziua 8: USHUAIA – EL CALAFATE (B): Transfer hotel-aeroport in Ushuaia, zbor intern Ushuaia – El Calafate si transfer la hotel. Seara libera.
Ziua 9: EL CALAFATE – PERITO MORENO (B, L): Astazi veti face o excursie de o zi la Ghetarul Perito Moreno in Parcul National cu acelasi nume. Presiunea apei asupra ghetarului poate deveni foarte mare ceea ce poate duce la caderea unor bucati foarte mari de gheata in lac, producand astfel un spectacol de sunet si imagine unic.
Ziua 10: EL CALAFATE – LACUL ARGENTINA (B, L): Astazi veti face o croaziera pe Lacul Argentina, care are o adancime in unele locuri de peste 1000 de metri! Lacul este situat in Parcul National Los Glaciares, o zona acoperita partial de gheata, care descinde din ultima era glaciara, Quartair. Veti vizita ghetarul Uppsala, cel mai mare ghetar continental din emisfera sudica, si dupa aceea va veti continua calatoria spre Golful Onelli, unde veti admira impresionantii ghetari Onelli si Spegazzini.
Ziua 11: EL CALAFATE – PUERTO NATALES (B): Dimineata porniti intr-o excursie catre Laguna Amarga in care veti traversa Patagonia trecand prin peisaje impresionante.
Ziua 12: TORRES DEL PAINE (B): Astazi aveti o zi libera pentru a explora pe cont propriu spectaculosul parc national.
Ziua 13: TORRES DEL PAINE – PUNTA ARENAS (B): Dimineata veti porni catre Puerto Natales. Va fi o jumatate de zi in care veti strabate Patagonia catre cel mai sudic oras din Chile – Punta Arenas.
Ziua 14: PUNTA ARENAS – SANTIAGO DE CHILE (B,L): Dimineata transfer la aeroport pentru zborul intern catre Santiago de Chile. La aeroport in Santiago veti fi intampinati de reprezentantul local si veti porni intr-un tur privat de oras in care veti vizita Centrul Civic, Government Palace “La Moneda”, districtul financiar, Muzeul de Arta Pre-Columbiana, unde veti admira o colectie de artefacte apartinand mai multor culturi Pre-Hispanice, incluzand cele mai vechi mumii din lume. Vizitati apoi inima orasului cu piata principala – Plaza de Armas, Barrio Bellavista – central cultural al orasului si veti incheia turul la Cerro San Cristóbal, o zona de agreement de unde aveti o priveliste fantastica asupra orasului.
Ziua 15: SANTIAGO – BUCURESTI (B): Transfer privat la aeroport pentru zborul spre casa.

CAZARE: Buenos Aires: HOTEL DE LAS AMERICAS 4*; Puerto Madryn: HOTEL TOLOSA 3*; Ushuaia: HOSTERIA LOS FUEGOS 4*; El Calafate: LAR AIKE HOTEL 3*; Patagonia: HOSTERIA LAS TORRES 4*; Punta Arenas: PLAZA HOTEL 4*; Santiago de Chile: ORLY HOTEL Boutique Hotel;

SERVICII INCLUSE: Bilet de avion zbor international: Bucuresti – Buenos Aires; Santiago de Chile – Bucuresti; Bilet de avion zboruri locale: Buenos Aires – Trelew; Trelew – Ushuaia; Ushuaia – El Calafate; Punta Arenas – Santiago; Taxele de aeroport; Cazare 14 nopti; Taxele de intrare in toate obiectivele turistice mentionate; Ghizi vorbitori de limba engleza in toate transferurile si tururile

SERVICII SUPLIMENTARE: Excursiile optionale; Mesele nespecificate in program; Asigurarea medicala;

TARIFE SERVICII SI ZBORURI INTERNATIONALE:

Tarif / persoana/ camera dubla 4 persoane 2 persoane
Servicii Patagonia 2980 Euro 3140 Euro
Zboruri international conform programului (taxe incluse) 990 Euro 990 Euro
TOTAL TARIF/PERSOANA 3970 Euro 4130 Euro

SUPLIMENT SINGLE: 770 EURO

ETURIA
tel/fax: +40.233.22.88.48; +40.233.22.88.49 e-mail: [email protected]
www.eturia.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm