Home » Știință » Modul în care s-a creat Universul, surprins într-un video spectaculos de numai 30 de secunde

Modul în care s-a creat Universul, surprins într-un video spectaculos de numai 30 de secunde

Publicat: 15.11.2016
În cei 13,8 miliarde de ani de existenţă ai Universului s-au întâmplat extrem de multe lucruri, iar acum putem vedea o versiune rapidă a acestor evenimente ce au avut loc de-a lungul acestor ani.

Simularea arată cum o parte a Universului s-a modificat în timpul a 100 de milioane de ani lumină.  Este doar una a evoluţiei galaxiei, dar este bazată pe înţelegerea momentului timpuriu a Universului şi cum lucrurile au evolut. Astfel, inginerii care au patentat telescopul James Webb au fost ajutaţi de aceasta, iar acest telescop va studia, începând cu 2018, momentele timpurii ale Universului.

Cu ajutorul acestei simulări, putem descoperi o multitudine de lucruri noi cu privire la evoluţia Universului, mai mult, ştiind că undele gravitaţionale sunt reale, studierea acestora îi poate ajuta pe oamenii de ştiinţă să identifice găurile negre şi rolul pe care acestea îl joacă în ceea ce priveşte modelarea Universului.

Cu toate acestea, există 6 mistere care trebuiesc rezolvate, precum materia neagră şi energia neagră. Cercetătorii cred că materia neagră şi energia neagră alcătuiesc 95% din Univers, dar ştim foarte puţin despre fiecare în parte.

Poţi vizualiza evoluţia întregiului Univers mai jos:

Sursa: Science.Mic

Universul, dezvaluit intr-o imagine

A fost stabilita varsta celui mai vechi eveniment cosmic observat vreodata

Fotografia “de epoca” a Universului

Einstein, încă o dată confirmat: energia neagră există de-a lungul întregului Univers!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase