Home » Știință » Ozzy Osbourne este un mutant genetic, potrivit oamenilor de ştiinţă

Ozzy Osbourne este un mutant genetic, potrivit oamenilor de ştiinţă

Ozzy Osbourne este un mutant genetic, potrivit oamenilor de ştiinţă
Publicat: 18.08.2019
Oamenii de ştiinţă au descoperit o mutaţie în genele lui Ozzy Osbourne, cântăreţul britanic de muzică rock, unul din fondatorii şi membrii trupei Black Sabbath.

Această mutaţie i-a dat capacitatea de a bea alcool în cantităţi mari şi a determinat predispoziţia sa la dependenţa de droguri, a declarat profesorul Şcolii de Medicină din cadrul Universităţii Indiana, Bill Sullivan, potrivit Rador

„Ozzy este într-adevăr un mutant genetic”, a scris Sullivan în cercetarea sa privind influenţa ADN-ului asupra comportamentului uman. 

În anul 2010, cercetători din cadrul companiei Knome Inc din Massachusetts, care se ocupă de studierea genelor, au hotărât să analizeze unele ADN-uri umane neobişnuite şi au luat legătura cu Osbourne. 

Efectuând unele teste, ei au descoperit că solistul deţine o mutaţie genetică, care îl face imun la consumul prelungit de alcool. 

Potrivit afirmaţiilor lui Bill Sullivan, variaţiile genelor influenţează comportamentul uman. De exemplu, unii oameni dezvoltă o dependenţă faţă de dulciuri, iar alţii manifestă un interes crescut faţă de cafea. 

Sullivan susţine că genele influenţează inclusiv emoţiile, sexualitatea şi viziunile politice ale oamenilor.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase