Home » Timp Liber » Aplicatia fotografilor anonimi – Smart Nation

Aplicatia fotografilor anonimi – Smart Nation

Aplicatia fotografilor anonimi – Smart Nation
Publicat: 11.10.2013
Scris de Bogdan Florescu
De la creatorii aplicatiei MouthOff, vine o alta aplicatie interesanta, Rando, disponibila pe iOS, Android si Windows Phone 8.
 
Ce este diferit la aceasta aplicatie fata de restul aplicatiilor foto este faptul ca nu are nicio componenta sociala (nu interactionezi cu ceilalti utilizatori, nu poti acorda like-uri, comentarii, etc.). Tot ce ai de facut este o fotografie, pe care o trimiti undeva in lume, fara sa stii unde va ajunge. In schimbul ei, vei primi o alta fotografie, de la un alt utilizator al aplicatiei. Nu stii de la cine ai primit poza, in schimb stii locatia de unde a fost trimisa. Cam la asta se rezuma functionalitatea aplicatiei.
 
Este simpla, aparent fara vreun scop anume, si totusi extrem de fun. Creatorii au denumit aplicatia o platforma experimentala de fotografie, sintagma care, dupa parerea mea, caracterizeaza extrem de bine aceasta aplicatie. Fiecare utilizator ajunge sa isi construiasca un album cu poze din toata lumea, care surprind diverse ipostaze. Interfata este foarte aerisita si curata, iar decizia de a renunta la tot ce tine de social media este o miscare curajoasa si binevenita.
 
Nu prea am multe lucruri de reprosat, as zice un pic prea mult alb pentru gustul meu, dar aici vorbim de preferinte personale. Aplicatia face exact ceea ce promite, si o face foarte bine. Ramane de vazut cum va evolua si cum o vor aprecia utilizatorii.
 
 
 
Smart Nation este platforma unde tehnologia va inspira pe voi toti. Sa va imaginati, sa inovati, sa creati!
 
Intra pe SmartNation.ro daca vrei sa fii informat in legatura cu noile gadget-uri, dar si pentru a putea afla cum functioneaza, ce fac si cum iti pot imbunatati viata de zi cu zi. 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase