Home » Timp Liber » Ready for gaming? – Smart Nation

Ready for gaming? – Smart Nation

Publicat: 14.10.2013
Scris de Smart Nation
Cum sa iti pregatesti computerul pentru gaming
 
Esti impatimit al jocurilor sau joci din cand in cand, pentru a te relaxa dupa o zi obositoare de munca? Indiferent care sunt motivele pentru care joci, si daca dedici acestei  activitati o ora sau o zi, cateva gadgeturi iti vor imbunatati considerabil experienta.
 
GameCase iOS
 
 
Smartphone-ul este un instrument grozav pentru jocuri, mai ales ca ultimele modele au o calitate deosebita a graficii. Intotdeauna vei avea insa o problema de vizualizare, cand iti apare un deget – sau doua – pe ecranul prea mic pentru entuziasmul tau. Ai nevoie de un gandget cu care sa controlezi dispozitivul, precum GameCase iOS.
 
Game Capture HD II
 
 
Sa zicem ca ai avut o runda extraordinara de joc. Nu-i asa ca iti pare rau ca nu te-au putut urmari si prietenii? Cu Game Capture HD II te asiguri ca fiecare miscare a ta este redata la calitate optima si echipamentul perfect face diferenta.
 
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
 
 
Unii gameri prefera cel mai simplu mouse – suficient cat sa tinteasca si sa traga. Altii nu se multumesc decat cu cel mai complex. Aici intervine Logitech G602, accesoriul perfect care nu te lasa la greu – pentru ca are o baterie cu o viata de opt ori mai mare decat alte gadgeturi similare, adica nici mai mult nici mai putin de 250 de ore de joc non-stop.
 
 
 
 
Smart Nation este platforma unde tehnologia va inspira pe voi toti. Sa va imaginati, sa inovati, sa creati!
 
Intra pe SmartNation.ro daca vrei sa fii informat in legatura cu noile gadget-uri, dar si pentru a putea afla cum functioneaza, ce fac si cum iti pot imbunatati viata de zi cu zi. 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase