Home » Timp Liber » (P) Promoţia de Black Friday prin care ai garanţia că vei cumpăra produsele preferate la reducere

(P) Promoţia de Black Friday prin care ai garanţia că vei cumpăra produsele preferate la reducere

(P) Promoţia de Black Friday prin care ai garanţia că vei cumpăra produsele preferate la reducere
Publicat: 17.10.2013
Magazinul online Koyos lansează prima promoţie Black Friday Voucher, prin care le oferă participanţilor garanţia reducerii pentru produsele preferate.
Magazinul online Koyos.ro lansează prima promoţie Black Friday Voucher, prin care le oferă participanţilor garanţia reducerii pentru produsele preferate. 
Acest tip de promoţie este un concept inovativ şi a fost introdus deoarece unii cumpărători au semnalat în trecut faptul că nu au avut acces la discounturile Koyos.ro din ziua de Black Friday.
 
Cu un SMS de 5 euro, fără TVA, sumă care se returnează participantului sub forma unui cupon de reduceri (de 29 de lei, cu TVA inclus), doritorii îşi pot securiza accesul la promoţiile Black Friday. În plus, Koyos le garantează participanţilor la promoţie faptul că, la momentul intrării pe site în ziua de Black Friday, aceştia vor găsi în categoria indicată de ei cel puţin un produs.
 
„Participanţii la promoţie primesc toate aceste asigurări fără să îi coste practic nimic, pentru că suma investită în SMS se returnează sub forma unui cupon de cumpărături care se poate cheltui până pe 31 ianuarie 2014”, potrivit reprezentanţilor magazinului online.
 
Mai mult, dacă în momentul intrării pe site participantul nu găseşte niciun produs în categoria vizată, Koyos îi returnează dublul sumei investite sub forma unui cupon de reducere în valoare de 58 de lei (cu TVA inclus).
 
Promoţia se desfăşoară pe Blackfridayvoucher.ro în perioada 16 octombrie – 3 noiembrie 2013.
 
Cum funcţionează promoţia
 
Participanţii trimit un SMS în valoare de 5 euro la un număr de telefon indicat pe site. Imediat primesc un cod Black Friday Voucher cu care trebuie să se înregistreze pe Blackfridayvoucher.ro.
 
După înregistrare în acest site, participantul va fi invitat să îşi aleagă categoria din care vrea să îşi cumpere un produs de Black Friday, să îşi lase adresa de email şi să îşi facă un cont (dacă nu are deja) în magazinul Koyos.ro
 
Koyos va asocia opţiunea participantului cu contul de client al acestuia. Participanţii la această promoţie vor constitui un set de clienţi preferenţiali, pe care Koyos îi va informa în avans despre modalitatea de derulare a promoţiei de Black Friday.
Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase