Home » Timp Liber » Cele mai amuzante gadgeturi (2) – Smart Nation

Cele mai amuzante gadgeturi (2) – Smart Nation

Publicat: 30.12.2013
Scris de Smart Nation
Gadgeturile sunt, in general, dispozitive cu un scop bine definit. Nu sunt putine, insa, ocaziile in care inventatorii creeaza gadgeturi cu scopul de a destinde utilizatorii. Continuam, asadar, discutia noastra despre gadgeturi amuzante.
 
Casca incredibila, care iti spala parul
 
Sursa foto – http://thefutureofthings.com/
 
Pare de necrezut, dar e adevarat! Casca aceasta chiar iti spala parul. E de ajuns sa o asezi pe cap si sa dai drumul la apa. Ba mai mult, promite si ca iti ajuta podoaba capilara sa creasca mai repede si cu firul mai gros, pentru ca apa ramasa captiva in casca inmoaie porii scalpului.
 
Driv-e-mocion
 
Sursa foto – http://www.2dayblog.com/
 
Driv-e-mocion este un dispozitiv care se ataseaza de oglinda retrovizoare si poate fi programat sa afiseze o serie de mesaje, de la fete zambarete la cuvinte. Asadar, acum poti sa spui adio plictiselii din trafic!
 
Mouse-ul cu cantar
 
Sursa foto – http://silverhandjewellery.com/
 
Nu ti se intampla prea des sa ai nevoie sa cantaresti ceva cat timp lucrezi la calculator. Si totusi, in caz ca vrei sa stabilesti greutatea unui obiect, acum o poti face. Cum? Cu ajutorul unui mouse ce poate sa sustina greutati de la 0,1 la 500 de grame.
 
 
 
 
 
Smart Nation este platforma unde tehnologia va inspira pe voi toti. Sa va imaginati, sa inovati, sa creati!
 
Intra pe SmartNation.ro daca vrei sa fii informat in legatura cu noile gadget-uri, dar si pentru a putea afla cum functioneaza, ce fac si cum iti pot imbunatati viata de zi cu zi. 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase