Home » Timp Liber » (P) 3Doodler este primul marker 3D din lume

(P) 3Doodler este primul marker 3D din lume

Publicat: 14.02.2014
.

Ţi-ai imaginat vreodată cum ridici creionul de pe foaie şi desenul tău devine brusc un obiect tridimensional? Ei bine, acum poţi! 3Doodler este primul marker 3D din lume.

Folosind filament de plastic, 3Doodler desenează în aer sau pe suprafeţe plane. Este uşor de folosit şi nu necesită programe complicate sau calculatoare. Tot ce trebuie să faci este să îl conectezi la priză şi poţi începe să creezi în câteva minute. 3Doodler îţi pune la dispoziţie cea mai uşoară metodă de a printa şi realiza obiecte tridimensionale.

Dacă poţi mâzgăli sau desena cu mâna în aer, atunci îţi va fi uşor să foloseşti şi 3Doodler-ul. Pe măsură ce desenezi, 3Doodler-ul împinge afară plastic topit, care în contact cu aerul se întăreşte în câteva secunde. Ai astfel în mâini o modalitate absolut inovatoare de a construi o varietate infinită de obiecte, forme sau orice lucrare artistică. Oportunităţile creative sunt nenumărate, însă iată câteva exemple: forme şi modele 3D de bază; bijuterii şi alte ornamente; artă decorativă; clădiri, structuri, replici de monumente. Mai mult, 3Doodler-ul poate fi soluţia pentru a ieşi din comun prin personalizarea de obiecte: carcase de telefon, laptop-uri, tablete etc.

Cei interesaţi pot achiziţiona 3Doodler de aici:

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase