Home » Timp Liber » Sarbatoarea dragostei se muta la cinema

Sarbatoarea dragostei se muta la cinema

Sarbatoarea dragostei se muta la cinema
Publicat: 15.02.2008
In perioada cuprinsa intre Valentine’s Day si Dragobete, la Hollywood Multiplex si CinemaPro, sunt pregatite numeroase premii si surprize pentru cei ce vor veni la film insotiti de jumatati.

Cuplurile vor avea ocazia de a se casatori la cinema, Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall transformandu-se in “ Primaria indragostitilor”, cuplurile de orice varsta putand astfel sa isi uneasca destinele intr-un cadru inedit.
Perechile romantice vor avea parte de o cununie cu fast, de la care nu vor lipsi certificatele de casatorie si darurile pentru insuratei. Primul cuplu casatorit al fiecarei zile va fi rasplatit cu unul din cele 12 locuri gratuite pentru indragostiti, Lover Seats.
Spectatorii care vor vizita in perioada 13 – 24 februarie CinemaPRO vor avea parte de numeroase surprize, iar cei care merg in cuplu la film se vor putea numara printre castigatorii „tombolelor pentru indragostiti”.Au fost puse in joc peste 700 de cadouri constand in lumanari parfumate, brelocuri in forma de inima si rame foto.
Perechile de indragostiti aflate in trecere prin Piata Universitatii vor avea prilejul de a-i intalni pe mesagerii Sfantului Valentin, care le vor rasplati sentimentele cu „bratarile dragostei”, care tin loc de verighete, si invitatii la film.

Sursa: gandul.info

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase